Menu
Beneficii clienti

Beneficii oferite clientilor nostri

Crestere vanzari

Pana in 2020, experienta clientului cu brandul va deveni un diferentiator cheie, depasind ca importanta pretul si produsul.

Cel mai important avantaj competitiv, cu impact direct in cresterea vanzarilor, il vor avea companiile care vor reusi sa creeze experiente memorabile intre clienti si brandurile lor.

Contacteaza-ne azi pentru solutia de ambalare care te-ar putea ajuta sa te detasezi de concurenta.

Operatiuni predictibile

Capabilitatile noastre de dimensionare corecta a unor stocuri optime si de a livra “just in time” exact volumul de cutii de care ai nevoie, in conditii optime de calitate si pret te elibereaza de orice problema generata de posibile blocaje in operatiuni, oferindu-ti predictibilitate operationala.

Contacteaza-ne azi pentru a afla solutia ta.

Optimizari pe lantul logistic

Timpul dedicat ambalarii produselor este din ce in ce mai important intr-un comert modern in plina dezvoltare si din ce in ce mai aglomerat.

Cutiile si solutiile noastre de ambalare te vor ajuta sa reduci costuri logistice precum si sa reduci timpul necesar operatiunilor de ambalare.

Optimizarea gamei de ambalaje necesare, cum ar fi cutii cu formate si dimensiuni diverse, te vor ajuta sa salvezi spatiu de depozitare si sa optimizezi costurile de transport.

Pentru a afla cum te poate ajuta Expert Business & Co.  la pregatirea sau imbunatatirea performantei operatiunilor logistice contacteaza-ne azi.

Promovare brand

Personalizare, acesta este cuvantul cheie atunci cand vorbim despre ambalaje. Cei mai multi dintre clientii nostri au inteles deja acest aspect.

Peste 80% dintre executivii implicati in mediul de business, fie in retail, fie in comertul electronic, pozitioneaza experienta clientilor cu brandul ca fiind in top 5 al prioritatilor pe agenda lor de lucru.

Indiferent daca esti prezent cu produse in comertul traditional sau esti activ in comertul electronic, daca expediezi produse fragile sau iti doresti sa mentii sau sa cresti identitatea brandului tau, suntem pregatiti sa iti oferim exact acele ambalaje si servicii asociate de care ai nevoie.

Experienta client

Controleaza ceea ce vede clientul !

Cu cat experienta contactului vizual si al deschiderii ambalajului este mai buna pentru clienti, cu atat mai mult acestia vor alege brandul tau din nou si, cel mai important, il vor recomanda si altora.

  • Ambalajul tau se deschide usor?
  • Este atragator?
  • Cum ajung produsele din cutie la client?

Fiind in masura sa controlezi ceea ce vede clientul in momentul in care deschide cutia reprezinta o sansa uriasa pentru compania ta pentru a crea o experienta de interactionare cu brandul cat mai placuta. Un brand poate crea oportunitati de afinitate a clientilor si loializare a lor nu numai prin intermediul graficii ambalajelor, dar si cu alte idei creative, care depind in egala masura de produse, dar si de clienti.

Gandeste-te ce anume este cu adevarat important si apreciat de clientii tai.

Nu uita de ambalaj, de forma lui constructiva si de faptul ca cel care interctioneaza nemijlocit cu el este clientul tau. Incearca sa le oferi o experienta cat mai placuta.

Tu livrezi produse, noi livram o experienta memorabila clientilor tai la desfacerea cutiilor.

Protejare mediu inconjurator

Exista viata pentru ambalaje si dupa livrarea produselor?

Un numar din ce in ce mai mare de consumatori au asteptari ca ambalajele primite sa poata fi refolosite.

Noi acordam atentie vietii ambalajului si dupa efectuarea livrarii.

Va decide consumatorul sa dea o alta intrebuintare cutiei, poate sa expedieze altceva in ea?

Poate va doriti de la consumator sa foloseasca in continuare cutia, pentru pastrarea unor obiecte personale sau sa o utilizeze intr-un mod creativ ?

Cutiile si solutiile de ambalare pe care le producem si livram clientilor nostri sunt in proportie de pina la 100% reciclabile, asigurand protejarea mediului inconjurator si un comportament responsabil fata de generatiile viitoare.

  TOP