Menu

Parcurge impreuna cu expertii nostri drumul spre cea mai buna solutie de ambalare pentru produsele tale!

CULORILE UTILIZATE CONTRIBUIE LA SUCCESUL GRAFICII SI POT INFLUENTA CLIENTUL

1% SUNT INFLUENTATI DE  SIMTURILE OLFACTIV SI AUDITIV (MIROSURI &/ SUNETE)

3% PRIVESC LA DESIGNUL AMBALAJULUI (SIMTUL VIZUAL)

93% DINTRE CLIENTI SUNT ATRASI DE ASPECTUL VIZUAL AL AMBALAJULUI

84,7% DINTRE CONSUMATORI CONSIDERA CULOAREA CA CEL MAI PUTERNIC FACTOR DE INFLUENTA

52,0% DINTRE CONSUMATORI NU REVIN ASUPRA UNUI PRODUS DACA NU SUNT ATRASI DE ESTETICA AMBALAJULUI.

80,0% DINTRE CONSUMATORI CONSIDERA CULOAREA CA ELEMENT DEFINITORIU IN RECUNOASTEREA UNUI BRAND

Marketizarea produselor poate fi o provocare dificila iar crearea unui design potrivit pentru ambalaj este doar o piesa din puzzle. Depinzand de canalul de distributie si de categoria in care se plaseaza produsele, exista asteptari si cerinte dintre cele mai diverse fata de modul de prezentare a ambalajului.

Expert Business & Co. va poate ghida prin acest proces prin echipa noastra creativa care este gata sa va acorde suportul cu servicii de design si grafica dedicate. In egala masura, putem parcurge procesul impreuna cu clientii nostri utilizand elementele de design si grafica furnizate chiar de ei.

Nu numai ca ambalajele disproportionate atrag costuri materiale mai mari dar genereaza si cheltuieli mai mari de livrare, depozitare si transport.

Aceasta inseamna ca proiectarea unui ambalaj corect dimensionat este mai importanta ca niciodata. Nimeni nu doreste sa plateasca si sa transporte aer.

Optiunile sunt extrem de variate atunci cand alegem forma constructiva si dimensiunile potrivite.

Cu o bogata experienta in proiectarea cutiilor din carton si cu intelegerea cerintelor lantului logistic – viteza de ambalare, auto sigilare, forma compacta, posibilitate retur, utilizare direct la raft si/sau deschidere facila la destinatie – expertii nostri va pot recomanda cea mai buna solutie de ambalare pentru afacerea voastra precum si dimensiunile perfecte ale cutiilor de carton.

Vanzarea produselor in mediul online este mult diferita fata de cea prin retelele traditionale de comert si ambalajele produselor vandute ar trebui, deasemenea, sa fie la fel.

Expert Business & Co. va poate ajuta sa creati ambalajul perfect care sa protejeze produsele tale in timp ce ofera o cea mai buna experienta client.

Dupa o intelegere completa a cerintelor referitor la manipulare, stocare si transport, precum si considerand cerintele legate de protejarea produselor ambalate, se poate executa un prototip al cutiei utilizand proiectarea asistata de calculator.

Materialele din care sunt confectionate cutiile sunt atent selectate si combinate astfel incat sa ofere cea mai buna protectie produselor ambalate si eficienta din punct de vedere al costurilor generate, atat de confectionarea cutiilor cat si considerand aspectele logistice (manipulare, depozitare, transport).

Flota proprie de transport ne permite sa livram rapid la sediul clientilor nostri la cele mai bune tarife de transport si in control deplin al conditiilor in care se efectuaeaza livrarea cutiilor.

  TOP