Menu

Produse Expert Business

Esti in cautarea cutiei cu dimensiuni optime care sa ofere protectie produselor tale, vrei manipulari minime si ajungerea in siguranta a produselor tale la destinatie?

Sau poate esti in cautarea acelui design care sa raspunda mai bine cerintelor lantului tau logistic – viteza de ambalare, inchidere si sigilare, forma compacta, posibilitate retur, utilizare la raft si/sau experienta client.

De la cutii clasice la cele mai complexe forme constructive lasa expertii nostri  sa te calauzeasca prin procesul de creatie al celor mai bune cutii pentru nevoile tale de solutii de ambalare.

Oferim servicii de imprimare grafica pe toate tipurile de carton ondulat si carton.

Serviciile noastre de proiectare a cutiilor in jurul produselor ambalate ofera garantia primirii exact a acelei cutii necesare produsului tau.

Cutiile executate de Expert Business & Co. inglobeaza sisteme de inchidere si sigilare unice care ofera un aspect superior, inlatura necesitatea utilizarii oricarui alt accesoriu de sigilare suplimentar si asigura protectie maxima impotriva tentativelor nedorite de desigilare pe intreg parcursul de la expeditor pana la destinatar.

  TOP